BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie

This list contains 141 titles

Bóle krzyża / Artur Dziak. by
Edition: Wydanie 2 zmienione i uzupełnione.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1984
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Społeczne, ekonomiczne i medyczne aspekty ochrony zdrowia i profilaktyki zdrowotnej / Renata Gabryszak, Agniszka Jakubowska (red.) ; Politechnika Koszalińska. by Series: Monografia - Wydział Humanistyczny. Politechnika Koszalińska
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2016
Other title:
  • Social, economic and medical aspects of health care and prevention
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Świadomość żywieniowa dzieci i młodzieży koszalińskiej oraz jej wpływ na odżywianie / Maria Dymkowska-Malesa ; Politechnika Koszalińska. by Series: Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika Koszalińska
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Trendy i kierunki rozwoju promocji zdrowia w świetle badań / redakcja naukowa Paweł F. Nowak ; [recenzenci: dr hab. Radosław Muszkieta, dr hab. Jerzy Pośpiech]. by Series: Studia i Monografie - Politechnika Opolska ; z. 541
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Opole : Oficyna Wydawnicza Politechniki Opolskiej, 2020
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Dieta seniora / Ewa Jarosz ; opieka merytoryczna Anna Kołłajtis-Dołowy. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : PZWL Wydawnictwo Lekarskie, 2019
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Żywienie w chorobach nerek / Zofia Wieczorek-Chełmińska. by
Edition: Wydanie 1 - 4 dodruk.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Dieta w chorobie nowotworowej : wszystko, co trzeba wiedzieć o żywieniu w trakcie leczenia onkologicznego / Aleksandra Kapała. by
Edition: Wydanie 2.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Publication details: Warszawa : Buchmann - Grupa Wydawnicza Foksal, copyright 2018
Other title:
  • Wszystko, co trzeba wiedzieć o żywieniu w trakcie leczenia onkologicznego
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Żywienie, żywność a zdrowie / Jadwiga Biernat. by Series: Kreatywność - Astrum
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Wrocław : "Astrum", 2001
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Dna moczanowa : porady lekarzy i dietetyków / Lucyna Pachocka, Mirosław Jarosz. by Series: Instytut Żywności i Żywienia Zaleca
Edition: Wydanie 1, (14 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, copyright 2020
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Dna moczanowa : dieta i jadłospisy / Maciej Bońkowski, Marcin Majewski. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Publication details: Toruń : Wydawnictwo EscapeMagazine.pl, 2014
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Kalorie na wodzy / Ingeborg Wipler ; z jęz. niem. tł. Alina Dobrzańska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2003
Other title:
  • Gesund und schlank statt rund und krank,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Nowoczesna kosmetologia. 1, Detoksykacja, dieta, ruch / Marcin Molski. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2014
Other title:
  • Detoksykacja, dieta, ruch
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Oczyszczanie nerek : prosty, bezpieczny i skuteczny sposób detoksykacji organizmu / Lauren Felts ; [tłumaczenie Juliusz Poznański]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Białystok : Wydawnictwo Vital, 2016
Other title:
  • Miracle kidney cleanse : the all natural, at home flush to purify your body,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy dietetyki / pod redakcją Jacka Bujko. by
Edition: Wydanie 3.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2015
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy żywienia człowieka : z zadaniami / Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Wrocław : MedPharm Polska, copyright 2019
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Cud mąki kokosowej : zdrowa alternatywa dla pszenicy / Bruce Fife ; [tłumaczenie Ischim Odorowicz]. by Series: Zdrowie z Natury
Edition: Wydanie 3.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Białystok : Studio Astropsychologii, 2016
Other title:
  • Cooking with coconut flour : a delicious low-carb, gluten-free alternative to wheat,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka / Jan Fiedurek. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2007
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Dieta odchudzająca : metoda selektywna dr. Haya : wypróbowane przepisy Ursuli Summ / Ursula Summ ; [przekład z niemieckiego Anna Rosłan]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : Świat Książki, copyright 1995
Other title:
  • Trennkost : schlank werden nach Dr. Hay
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
S.O.S. dla tarczycy : dieta w Hashimoto / Anna Kowalczyk, Tomasz Antoniszyn. by Series: Zdrowe Zdrowie | Smaki Zdrowia
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Publication details: Kraków : Wydawnictwo M, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Tabele wartości odżywczej produktów spożywczych = Food composition tables / Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Krystyna Iwanow ; Instytut Żywności i Żywienia. by Series: Prace IŻŻ ; 85
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish, English
Publication details: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia, 1998
Other title:
  • Food composition tables
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Wielkie tabele witamin i składników mineralnych / I. Elmadfa, D. Fritzsche ; [tł. Jan Rubinowicz]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : "Muza", 1999
Other title:
  • Grosse GU Vitamin und Mineralstoff Tabelle
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Wielkie tabele kalorii i wartości odżywczych / I. Elmadfa, E. Muskat [et al. ; tł. Jan Rubinowicz]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : "Muza", 1999
Other title:
  • Grosse GU Nährwert- und Kalorien-Tabelle.
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Kuchnia i zdrowie / Anna Szczepańska, Anna Ners, Zofia Zawistowska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1988
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy żywienia człowieka : zbiór ćwiczeń / Ewa Babicz-Zielińska, Rafał Nazarewicz ; [Wyższa Szkoła Morska Gdynia]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Gdynia : WSM. Dział Wydawnictw, 2000
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Próba ekologicznej oceny żywienia, żywności i składników pokarmowych / Stanisław K. Wiąckowski. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 1995
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2).
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.]. by
Edition: Wyd. 2 popr.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydanictwo Naukowe PWN, 2000
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (10).
Sposób na zdrowe życie : poradnik nie tylko dla wegetarian / Agatha i Calvin Thrash ; [tł. z ang. Jan Kowalski]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: English
Publication details: Podkowa Leśna : "Mini Max", 1996
Other title:
  • Nutrition for vegetarians
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Problematyka konsumencka w nauczaniu racjonalnego żywienia : zbiór konspektów dla nauczycieli / Anna Kołłajtis-Dołowy, Edyta Gulińska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego : na zlec. [Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów], 1999
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / Hanna Kunachowicz [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, 1997
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Margaryna czy masło / Franciszek Dąbrowski. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Białystok : Studio Astropsychologii, 1999
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy prawidłowego żywienia człowieka : zalecenia żywieniowe dla ludności w Polsce / Światosław Ziemlański. by Series: Cykl o Zdrowym Żywieniu
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Instytut Danone - Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia, 1998
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego / Halina Turlejska [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Podstawy żywienia człowieka / Hanna Kunachowicz [et al.]. by
Edition: Wyd. 5.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Składniki mineralne w żywieniu człowieka / pod red. Anny Brzozowskiej ; aut. Anna Brzozowska [et al.]. by
Edition: Wyd. 2.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2002
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Prawda o tłuszczach : praca zbiorowa / pod red.Jana Gawęckiego. by Series: Cykl o Zdrowym Żywieniu
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Instytut Danone - Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia, 1997
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (7).
Współczesna wiedza o węglowodanach : praca zbiorowa / pod red. Jana Gawęckiego. by Series: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Poznań : Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego : Instytut Danone. Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia, 1998
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zasady żywienia człowieka / Hanna Kunachowicz, Elżbieta Czarnowska-Misztal, Halina Turlejska. by
Edition: Wyd. 3 popr. i uzup.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2004]
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Kondycja managera czyli Jak być zdrowym i bogatym / Manfred Köhnlechner ; [przekł. z niem. Janusz Sukiennicki]. by Series: Businessman Book
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : "Business Press", cop. 1993
Other title:
  • Gesunde Manager.
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Zasady żywienia : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej / Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : "Rea", cop. 2004
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / red. nauk. Marian Grzymisławski, Jan Gawęcki ; aut. Joanna Bajerska [et al.]. by
Edition: Wyd. 2. zm. (2 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2012
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Not available: Checked out (2).
Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego / Halina Turlejska [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / red. nauk. Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; [aut. Jerzy Bertrandt et al.]. by
Edition: Wyd. 1 (3 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2012
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Not available: Checked out (2).
Podstawy żywienia człowieka / Ewa Przysiężna. by Series: Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Wrocław : Wydaw. AE im. Oskara Langego, 2002
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (5). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy żywienia człowieka / Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Format AB, 2004
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (7). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Dietetyka / Dariusz Włodarek. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Adolescent;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB, 2005
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Encyklopedia zdrowego żywienia / Barry Fox ; [tł. z jęz. ang. Małgorzata Koncewicz]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : "Filar", cop. 2000
Other title:
  • Foods to heal by,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawowe zalecenia żywieniowe / Światosław Ziemlański, Bogumiła Panczenko-Kresowska. by Series: Prace IŻŻ ; 90
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia, 1998
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Tabele składu i wartości odżywczej żywności = Food composition tables / Hanna Kunachowicz [et al.] ; Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish, English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2005
Other title:
  • Food composition tables
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Podstawy żywienia człowieka / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska. by
Edition: Wyd. 13.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005]
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / red. nauk. Marian Grzymisławski, Jan Gawęcki ; aut. Joanna Bajerska [et al.]. by
Edition: Wyd. 2. zm.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2010
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy żywienia człowieka / Dorota Czerwińska, Edyta Gulińska. by Series: Kucharz Małej Gastronomii
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2005
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / red. nauk. Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; [aut. Jerzy Bertrandt et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2009
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Dietetyka : żywienie zdrowego i chorego człowieka / Helena Ciborowska, Anna Rudnicka ; współpr. Artur Ciborowski. by
Edition: Wyd. 4. rozsz. i uaktualnione, 3. dodr.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Dietetyka : żywienie zdrowego i chorego człowieka / Helena Ciborowska, Anna Rudnicka ; współpraca Artur Ciborowski. by
Edition: Wydanie 4. rozszerzone i uaktualnione, 6. dodruk.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2019
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Not available: Checked out (1).
Chudnij podczas snu : jak wykorzystać zegar biologiczny, aby zgubić zbędne kilogramy / Detlef Pape [et al.] ; z niemieckiego przełożyła Monika Faryna-Lubecka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : Świat Książki - Bertelsmann Media, 2008
Other title:
  • Schlank im Schlaf,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Jedz zdrowo : sprawdzone kuracje dietetyczne na wszelkie dolegliwości od grypy do raka / writers Allison Cleary, Norine Dworkin-McDaniel, Debra Gordon, Dorothy Foltz-Gray, Timothy Gower ; tłumaczenie Hanna Turczyn-Zalewska, Piotr Art. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Reader's Digest Przegląd, 2009
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zadbaj o siebie : praktyczne rady, jak czuć się młodo w każdym wieku / [tłumaczenie Maciej Fuszara, Jan Halbersztat, Katarzyna Konarowska, Michał Madaliński]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Reader's Digest Przegląd, 2006
Other title:
  • Looking after your body
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Witaminy / Christopher Hobbs, Elson Haas ; [tł. Marcin Miłkowski]. by Series: ... dla Opornych
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : "RM", 2001
Other title:
  • Vitamins for dummies,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Jakość życia w zaburzeniach odżywiania / Anna Wiatrowska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2009
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Psychologia żywienia : wybrane zagadnienia / Magdalena Pilska, Marzena Jeżewska-Zychowicz. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Gastronomia : słownik żywieniowo-gastronomiczny / R. D. Tauber, J. M. Hasik. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2000
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 1998
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4).
Nasze zdrowie a składniki odżywcze / Maria Szustakowska-Chojnacka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Toruń : Wydawnictwo Mado, cop. 2005
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka. T. 1, Podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.]. by
Edition: Wyd. 2 popr. (dodr.).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006
Other title:
  • Podstawy nauki o żywieniu
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4).
Postawy względem żywności i żywienia : wybrane aspekty teoretyczne i metodyczne / Marzena Jeżewska-Zychowicz, Magdalena Pilska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu. 1 / red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [et al.]. by
Edition: Wyd. 3. zm.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2010
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zmiana zachowań żywieniowych a profilaktyka zdrowotna / Marzena Jeżewska-Zychowicz. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu. 1 / red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [et al.]. by
Edition: Wyd. 3. zm. (2 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2012
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Not available: Checked out (2).
Podstawy żywienia człowieka / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska. by
Edition: Wyd. 8.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (9).
Żywienie i usługi żywieniowe w turystyce : przewodnik do ćwiczeń / Ewa Babicz-Zielińska, Rafał Nazarewicz, Agnieszka Rybowska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Gdynia : Wydaw. Akademii Morskej, 2003
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zachowania żywieniowe i ich uwarunkowania / Marzena Jeżewska-Zychowicz. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2004
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta / Bożena Granecka ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna. by Series: Turystyka - Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : WSE, 1998
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy fizjologii żywienia człowieka / Janusz Stanisław Keller. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego] , 2000
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Dietoterapia. 1 / [aut. Sa'eed Bawa et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Ciągłość i zmiana w postępowaniu dietetycznym w wybranych schorzeniach / Lucyna Narojek. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, cop. 2012
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Odżywianie dla zdrowia : tradycje wschodnie i nowoczesna wiedza o żywieniu / Paul Pitchford ; przekład Iwana Zagroba. by
Edition: Wydanie 3, (dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Łódź : Galaktyka, copyright 2017
Other title:
  • Healing with whole foods : Asian traditions and modern nutrition,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Dietetyka kliniczna / redakcja naukowa prof. dr hab. n. med. Marian Grzymisławski. by
Edition: Wydanie I.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: [Warszawa] : PZWL, [2019]
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Właściwe i smaczne żywienie w dnie moczanowej / Sven-David Müller, Christiane Pfeuffer ; z niemieckiego tłumaczył Tomasz W. Rosochowicz. by Series: Dietetyczna Kuchnia z Fantazją
Edition: Wydanie I - 6 dodruk.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, copyright 2018
Other title:
  • Genußvoll essen bei Gicht,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Naturalna siła z apteki Pana Boga : najlepsze środki lecznicze poprawiające witalność, koncentrację i samopoczucie / Werner Meidinger ; przekład Barbara Floriańczyk. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Katowice : Warszawa : "Videograf II" ; "Świat Książki", 2000
Other title:
  • Natürliche Kraft aus der Hausapotheke Gottes,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywność a zdrowie / Henryk Gertig. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, 1996
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Tabele zawartości pierwiastków śladowych w produktach spożywczych = Tables of trace elements in food products / Zbigniew Marzec [et al. ; Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. A. Szczygła.]. by Series: Prace IŻŻ ; nr 60
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish, English
Publication details: Warszawa : IŻiŻ, 1992
Other title:
  • Tables of trace elements in food products
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Higiena żywności / Teresa Skrabka-Błotnicka. by Series: Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Wrocław : Wydaw. AE, 2001
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa / pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Żywność a zdrowie i prawo / Henryk Gertig, Grażyna Duda. by
Edition: Wyd. 2 uzup.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2004
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Nieenergetyczne składniki pokarmowe / Roman Dawid Tauber. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Poznań : [Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii], 2001
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3 / Barbara Łuszczki. by
Edition: Wyd. 3.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1998
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Wojciecha Roszkowskiego ; [aut. Anna Brzozowska et al.]. by
Edition: Wyd. 2 popr. i uzup.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie a regulacja hormonalna : wybrane zagadnienia / Danuta Rosołowska-Huszcz. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie zbiorowe : uzupełnienie do wykładów z przedmiotu Zasady zbiorowego żywienia i towaroznawstwo / Piotr Dominik. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Adult;
Publication details: Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2006
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Przechowywanie i konserwowanie żywności : zamrażanie, marynowanie, wekowanie / Gabriele Lehari ; tł. z jęz. niem. Ewa Rachańska. by Series: Zrób to Sam - Multico Oficyna Wydawnicza
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : Multico Oficyna Wydawnicza, cop. 2006
Other title:
  • Vorratshaltung : frisch halten - einfrieren - konservieren,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (5). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Żywność lekarstwem / Hanna Masternak [et al.] ; oprac. całości Hanna Masternak. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : "Hoża", cop. 1999
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Uważaj, co jesz, gdy zażywasz leki : interakcje między żywnością, suplementami diety a lekami : porady lekarzy i dietetyków / Mirosław Jarosz, Jan Dzieniszewski [oraz] Wioleta Respondek, Ewa Rychlik, Katarzyna Wolnicka. by Series: Instytut Żywności i Żywienia Zaleca
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2007
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy żywienia klinicznego / red. nauk. Luboš Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. nauk. wyd. pol. Teresa Korta, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. Monika Brzezińska et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2007
Other title:
  • Basics in clinical nutrition
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Mikroelementy w życiu zwierząt i ludzi / Halina Zaporowska. by Series: Wykłady Otwarte UMCS ; 41
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Lublin : Wydaw. UMCS - Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2002
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [zespół red. Włodzimierz Bednarski et al. ; aut. haseł Anna Brzozowska et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna / Wiktoria Sobczyk. by Series: Prace Monograficzne - Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie ; nr 288
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Kraków : Wydaw. Naukowe AP, 2000
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji / red. nauk. Stanisław Kowalczyk. by Series: Przedsiębiorczość w XXI Wieku
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Szkoła Główna Handlowa. Oficyna Wydawnicza, 2009
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Zanieczyszczenia żywności : źródła i oddziaływanie na organizm człowieka / Dariusz Andrejko, Mariola Andrejko ; [recenzent prof. dr hab. Teresa Jakubowicz]. by
Edition: Wydanie I.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, copyright 2009
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (6). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / Maria Śmiechowska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Akademia Morska, 2013
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Dodatkowe źródła kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu człowieka / Wojciech Kolanowski. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish, English Summary language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach : historia kultury sub speciae culinaria / Katarzyna Łeńska-Bąk ; Uniwersytet Opolski, Opolskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Opole : Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, 2010
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie w sporcie : kompletny przewodnik / Anita Bean ; przeł. Ewa Wojtczak. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: English
Publication details: Poznań : Zysk i S-ka, 2008
Other title:
  • Complete guide to sports nutrition
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz / red. nauk. Agnieszka Szymecka-Wesołowska ; [aut.] Andrzej Balicki [et al.]. by Series: Praktyczne Komentarze Lex
Edition: Stan prawny na 31 grudnia 2012 r.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wolters Kluwer Polska, 2013
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie Człowieka i Metabolizm / Instytut Żywności i Żywienia = Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism / National Food and Nutrition Institute ; [redaktor naczelny Wiktor B. Szostak]. by
Material type: Continuing resource Continuing resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical
Language: Polish, English
Publication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 2004-2009
Other title:
  • Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Not for loan (2).
Żywienie człowieka : słownik terminologiczny / Henryk Gertig, Jan Gawęcki. by
Edition: Wyd. 2 zm. (2 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2014
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywienie : atlas i podręcznik / Hans Konrad Biesalski, Peter Grimm przy współpr. z Susanne Nowitzki-Grimm ; ryc. M. Waigand-Brauner, U. Biesalski i K. Baum ; [tł. z jęz. niem. Ewa Fürstenberg, Irena Ozimek, Monika Świątkowska]. by
Edition: Wyd. 1 pol. / red. Danuta Gajewska.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Wrocław : Elsevier Urban & Partner, cop. 2012
Other title:
  • Taschenatlas der Ernährung
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Historia żywności : jak żywność zmieniała świat / B. W. Higman ; przełożyła Anna Kunicka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Aletheia, 2012
Other title:
  • How food made history,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Żywienie : wpływ na zdrowie człowieka / Simon Langley-Evans ; red. nauk. wyd. pol. Mirosław Jarosz. ; [z jęz. ang. tł. Maciej Stasiak, Alina Kanikowska]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2014
Other title:
  • Nutrition : a lifespan approach,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski. by
Edition: Wyd. 1 (3 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2015
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3).
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Jedzenie, mity i nauka : zalecenia lekarskie / Frida Duell ; zdjęcia Rickard Rönnerstam ; przekład Marta Rey-Radlińska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: Swedish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Marginesy, 2019
Other title:
  • Mat, myt, vetenskap : läkarens recept
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywność prozdrowotna - składniki i technologia / pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej. by
Edition: Wydanie 2, (dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2). Not available: Checked out (1).
Nowe style konsumpcji / Aleksandra Badora, Krzysztof Kud, Magdalena Celińska, Oliwia Drążek, Emilia Klimkiewicz, Dorota Majewska, Anna Pasek, Agnieszka Snopek ; [recenzenci: dr hab. Teresa Miś, dr hab. inż. Sylwia Dziedzic]. by
Edition: Wydanie pierwsze.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Warszawa : Difin, 2020
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Gorzka prawda o słodzikach : naukowe fakty kontra słodkie kłamstwa / Bruce Fife ; [tłumaczenie Katarzyna Liszyk]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Białystok : Wydawnictwo Vital, 2017
Other title:
  • Stevia deception : the hidden dangers of low-calorie sweeteners,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Jaja i mleko : smaczne i tanie / Ewa Aszkiewicz. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Poznań : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1998
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Przepis na kuchnię / Dorota Bogusławska ; [oprac. graf. Andrzej Budek, Jacek Ebert nazwa, KotBury pseud.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : "Murator", 2002
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Kucharz & gastronom : vademecum / Elżbieta Biller [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Rea, 2007
Other title:
  • Kucharz i gastronom
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb / Egon Binder ; z jęz. niem. tł. Adam Grabowski. by Series: Zrób to Sam - Multico Oficyna Wydawnicza
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : Multico Oficyna Wydawnicza, 2007
Other title:
  • Räuchern Fleisch, Wurst, Fisch
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Chleb własnego wypieku : ponad 120 przepisów na chleb pieczony w automacie / Mirjam Beile ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur. by Series: Zrób to Sam - Multico Oficyna Wydawnicza
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: German
Publication details: Warszawa : Mulitico Oficyna Wydawnicza, cop. 2006
Other title:
  • Brot aus dem Brotbackkautomaten,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Żywność, która leczy : terapia żywieniowa św. Hildegardy z Bingen : przepisy, lekarstwa, diety / Wighard Strehlow ; przełożyła Edyta Panek. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: German
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Esprit, 2011
Other title:
  • Ernährungstherapie der Hildegard von Bingen : Rezepte, Kuren, Diäten,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Przewodnik ziołolecznictwa ludowego / Eugeniusz Kuźniewski, Janina Augustyn-Puziewicz. by
Edition: Wyd. 2 uzup.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa ; Wrocław : Państ. Wydaw. Naukowe, 1986
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Apteczka ziołowa / Leszek Marek Krześniak. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Warszawa : "Sport i Turystyka", 1986
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Historie ziołowe / M.J. Kowałko. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Lublin, 1986
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Wielka księga ziół polskich / Teresa Wielgosz. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Poznań : Publicat-Elipsa, cop. 2008
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zioła w medycynie naturalnej / Andrea-Anna Cavelius, Birgit Frohn ; tł. z jęz. niemieckiego Patrycja Montusiewicz. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: German
Publication details: Bremen : MAK Verlag, 2005
Other title:
  • Grosse Buch der Volksheilkunder : Heilen mit Kräften der Natur
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Fitoterapia i leki roślinne / red. nauk. Eliza Lamer-Zarawska, Barbara Kowal-Gierczak, Jan Niedworok ; aut. Zofia Błach-Olszewska [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2007
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zioła : jak zbierać, przetwarzać, stosować / Magdalena Gorzkowska. by
Edition: Wyd. 2.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Olszanica ; Lesko : Wydawnictwo Bosz, 2015
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
1001 rad dla zdrowia : domowe sposoby leczenia codziennych dolegliwości / [redaktor prowadzący Barbara Karpińska ; tłumaczenie Jan Halbersztat, Dorota Panufnik] ; Reader's Digest. by
Edition: Wydanie 2.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Reader's Digest Przegląd, 2009
Other title:
  • 1001 home remedies
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. by
Edition: Wydanie 2. zmienione.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Larousse homeopatia : przewodnik encyklopedyczny / [redakcja całości Philippe M. Servais ; współpraca Madeleine Bastide et al. ; redaktor prowadzący wersji polskiej Beata Szcześniak ; przekład Justyna Koziak]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: French
Publication details: Wrocław : Larousse Polska, 2007
Other title:
  • Larousse de l'homéopathie
  • Homeopatia : przewodnik encyklopedyczny
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Encyklopedia zdrowia dla całej rodziny : wyczerpujący przewodnik po tradycyjnych i alternatywnych metodach diagnozowania, leczenia, udzielania pierwszej pomocy i profilaktyce zdrowotnej od narodzin do wieku podeszłego / Rajendra Sharma ; konsultacja i przedmowa do wydania polskiego Maciej Krawczyński ; przełożyli Grażyna i Aleksander Gomola [et al.]. by
Edition: Wydanie 1, (dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Poznań : Dom Wydawniczy "Rebis", 2003
Other title:
  • Element family encyclopedia of health,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Promocja zdrowia : praca zbiorowa / pod red. Jerzego B. Karskiego ; aut. Zdzisław Chromiński [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : "Ignis", 1999
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3).
Wielka encyklopedia zdrowia rodziny / oprac. Beata Hanuszczak [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish
Publication details: Kalisz : Martel, 2010
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Encyklopedia zdrowia. T. 1 / pod red. Witolda S. Gumułki i Wojciecha Rewerskiego ; [aut. Małgorzata Bednarska-Makaruk et al.]. by
Edition: Wyd. 9 (10 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, [2011]
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Encyklopedia zdrowia. T. 2 / pod red. Witolda S. Gumułki i Wojciecha Rewerskiego ; [aut. Małgorzata Bednarska-Makaruk et al.]. by
Edition: Wyd. 9 (10 dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: General;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, [2011]
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Edukacja zdrowotna, turystyka i rekreacja dzieci i młodzieży - w nowej podstawie programowej wychowania przedszkolnego i kształcenia ogólnego / Bogusława Graczykowska [et al.]. by Series: Podręcznik Akademicki - Politechnika Opolska
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Opole : Politechnika Opolska. Oficyna Wydawnicza, 2010
Online access:
Availability: No items available.
Edukacja zdrowotna : podręcznik akademicki / Barbara Woynarowska [oraz Alicja Długołęcka et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2007
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Edukacja zdrowotna / Ewa Syrek, Katarzyna Borzucka-Sitkiewicz. by Series: Pedagogika Wobec Współczesności
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Akademickie i Profesjonalne, cop. 2009
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Edukacja zdrowotna : podstawy teoretyczne, metodyka, praktyka / redakcja naukowa Barbara Woynarowska. by
Edition: Wydanie 1, (dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych / redakcja naukowa Mirosław Jarosz, Barbara Bułhak-Jachymczyk ; autorzy Barbara Bułhak-Jachymczyk [et al.]. by
Edition: Wydanie I - 5 dodruk.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, copyright 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA