Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [zespół red. Włodzimierz Bednarski et al. ; aut. haseł Anna Brzozowska et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372449887
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 110345 | Dostępny | 00345569 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 110346 | Dostępny | 00345552 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 110347 | Dostępny | 00345545 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 89222 | Wypożyczono | 01.03.2022 | 02440248 | |||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 89221 | 613/614 Odżywianie | Tylko na miejscu | 02440255 |
Liczba zamówień: 0
Nazwy aut. haseł na s. 8-9.