Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [zespół red. Włodzimierz Bednarski et al. ; aut. haseł Anna Brzozowska et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.Opis: 521 s. ; 25 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372449887
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110345 Dostępny 00345569
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110346 Dostępny 00345552
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110347 Dostępny 00345545
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89222 Wypożyczono 01.03.2022 02440248
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 89221 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02440255
Liczba zamówień: 0

Nazwy aut. haseł na s. 8-9.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA