BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy żywienia człowieka / Hanna Kunachowicz [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999.Edition: Wyd. 5Description: 286 s. : 2 fot., rys., wykr. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
ISBN:
  • 8302034517
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49364 Available 01439328
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49365 Available 01439311
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49366 Available 01439304
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49367 Available 01439298
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49369 Available 01439274
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49370 Available 01439267
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49371 Available 01439250
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49372 Available 01439243
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 49363 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 01439335
Total holds: 0

Bibliogr. s. 285-286.

Podręcznik dla technikum kl. II i III na podbudowie szkoły podst. oraz kl. I i II technikum na podbudowie zsz, zawód - technik technologii żywienia.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA