BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach : historia kultury sub speciae culinaria / Katarzyna Łeńska-Bąk ; Uniwersytet Opolski, Opolskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Opole : Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, 2010.Description: 328 s. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788373953871
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 96958 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02517759
Total holds: 0

Bibliogr. s. 293-317. Indeks.

Streszcz. ang.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA