Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy żywienia człowieka / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005].Wydanie: Wyd. 13Opis: 225, [15] s., [1] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
ISBN:
  • 8302028673
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których wyświetla się pozycja: Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82289 Dostępny 02356853
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82290 Dostępny 02356846
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82291 Dostępny 02356839
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82292 Dostępny 02356822
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82293 Dostępny 02356815
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82294 Dostępny 02356808
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76577 Dostępny 02272801
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76578 Dostępny 02272795
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76576 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02272818
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [227].

Dla kl. I i II szkoły zasadniczej, zawód - kucharz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA