BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta / Bożena Granecka ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Turystyka - Wyższa Szkoła Ekonomiczna w WarszawiePublication details: Warszawa : WSE, 1998.Description: 154, [1] s. : rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75607 Available 02253657
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75446 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02255309
Total holds: 0

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA