Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.].
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 1998.Description: 512, [2] s. : rys., wykr. ; 25 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301126698
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 46188 | Available | 01388435 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 46647 | Available | 01383829 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 46648 | Available | 01383812 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 46649 | Available | 01383805 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.