BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017.Edition: Wydanie 2. zmienioneDescription: 404 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły policealne
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788320822748
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie | Turystyka i rekreacja
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115521 Available 02398815
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115522 Available 02398808
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115523 Available 02398792
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115524 Available 02398785
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115520 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02398822
Total holds: 0

Bibliografia, netografia na stronach [390]-404.

Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA