Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017.Edition: Wydanie 2. zmienioneDescription: 404 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły policealne
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788320822748
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115521 | Available | 02398815 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115522 | Available | 02398808 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115523 | Available | 02398792 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115524 | Available | 02398785 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 115520 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02398822 |
Total holds: 0
Bibliografia, netografia na stronach [390]-404.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.