BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji / red. nauk. Stanisław Kowalczyk.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Przedsiębiorczość w XXI WiekuPublication details: Warszawa : Szkoła Główna Handlowa. Oficyna Wydawnicza, 2009.Description: 303 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788373784598
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie | Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Kwiatkowskiego 6e 93018 338.43 Ekonomika rolnictwa. Gospodarka zywnosciowa Tylko na miejscu 02490878
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 93017 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02490885
Total holds: 0

Bibliogr., wykaz aktów prawnych przy pracach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA