BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy żywienia człowieka / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005].Edition: Wyd. 13Description: 225, [15] s., [1] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
ISBN:
  • 8302028673
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82289 Available 02356853
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82290 Available 02356846
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82291 Available 02356839
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82292 Available 02356822
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82293 Available 02356815
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82294 Available 02356808
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76577 Available 02272801
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76578 Available 02272795
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76576 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02272818
Total holds: 0

Bibliogr. s. [227].

Dla kl. I i II szkoły zasadniczej, zawód - kucharz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA