Podstawy żywienia człowieka / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005].Edition: Wyd. 13Description: 225, [15] s., [1] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 21 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
- 8302028673
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82289 | Available | 02356853 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82290 | Available | 02356846 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82291 | Available | 02356839 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82292 | Available | 02356822 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82293 | Available | 02356815 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82294 | Available | 02356808 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76577 | Available | 02272801 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76578 | Available | 02272795 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 76576 | 613/614 Odżywianie | Tylko na miejscu | 02272818 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. [227].
Dla kl. I i II szkoły zasadniczej, zawód - kucharz.