BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy żywienia człowieka / Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Format AB, 2004.Description: 208 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8389184052
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82922 Available 02350073
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82923 Available 02350066
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82924 Available 02350059
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82925 Available 02350042
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82926 Available 02350035
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82927 Available 02350028
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82928 Available 02350011
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 82921 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02350080
Total holds: 0

Bibliogr.

Podręcznik szkolny do nauki zawodów: technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA