Podstawy żywienia człowieka / Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Format AB, 2004.Description: 208 s. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8389184052
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82922 | Available | 02350073 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82923 | Available | 02350066 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82924 | Available | 02350059 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82925 | Available | 02350042 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82926 | Available | 02350035 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82927 | Available | 02350028 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82928 | Available | 02350011 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 82921 | 613/614 Odżywianie | Tylko na miejscu | 02350080 |
Total holds: 0
Bibliogr.
Podręcznik szkolny do nauki zawodów: technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz.