Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych / redakcja naukowa Mirosław Jarosz, Barbara Bułhak-Jachymczyk ; autorzy Barbara Bułhak-Jachymczyk [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, copyright 2016.Wydanie: Wydanie I - 5 dodrukOpis: 459, [1] stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788320034219
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których wyświetla się pozycja: Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie | Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120941 Dostępny 02686363
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 120940 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02686356
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA