Podstawy dietetyki / pod redakcją Jacka Bujko.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2015.Edition: Wydanie 3Description: 237 stron : ilustracje 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375830385
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 117413 | Available | 09063655 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 117366 | Available | 09064126 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 117365 | 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie | Tylko na miejscu | 09064133 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Podręcznik akademicki