Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788320036039
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 110616 | Dostępny | 00342728 | |||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 110617 | Dostępny | 00342711 | |||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 110618 | Dostępny | 00342704 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 448-[451]. Indeks.
Podręcznik akademicki.