Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2015.Wydanie: Wyd. 1 (3 dodruk).Opis: 464, [1] s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788320036039
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA | Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110616 Dostępny 00342728
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110617 Dostępny 00342711
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110618 Dostępny 00342704
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 448-[451]. Indeks.

Podręcznik akademicki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA