Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2015.Edition: Wyd. 1 (3 dodruk)Description: 464, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788320036039
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 110616 | Available | 00342728 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 110617 | Available | 00342711 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 110618 | Available | 00342704 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 448-[451]. Indeks.
Podręcznik akademicki.