BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016.Description: 415 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301187323
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA | Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115242 Available 00293112
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115241 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie Tylko na miejscu 00293129
Total holds: 0

Bibliografia, netografia na stronach [310]-328.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA