Higiena żywności / Teresa Skrabka-Błotnicka.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8370115063
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 62702 | Dostępny | 01678390 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 62703 | Dostępny | 01678383 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 62701 | 613/614 Odżywianie | Tylko na miejscu | 01678406 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr., wykaz aktów prawnych.