Żywność prozdrowotna - składniki i technologia / pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej.
Material type: TextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015.Edition: Wydanie 2, (dodruk)Description: 439 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371607844
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117456 | Available | 09063211 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117457 | Available | 09063204 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117458 | Available | 09063198 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117459 | Checked out | 26.04.2025 | 09063181 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 | 117455 | 61 Medycyna | Tylko na miejscu | 09063228 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 117454 | 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie | Tylko na miejscu | 09063235 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Wydanie publikacji zostało sfinansowane z funduszy projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09.