BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność prozdrowotna - składniki i technologia / pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015.Edition: Wydanie 2, (dodruk)Description: 439 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371607844
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117456 Available 09063211
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117457 Available 09063204
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117458 Available 09063198
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117459 Checked out 26.04.2025 09063181
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 117455 61 Medycyna Tylko na miejscu 09063228
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 117454 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie Tylko na miejscu 09063235
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Wydanie publikacji zostało sfinansowane z funduszy projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA