Podstawy żywienia człowieka : z zadaniami / Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.
Material type: TextPublication details: Wrocław : MedPharm Polska, copyright 2019.Description: 302 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788378461104
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 117368 | Available | 09064102 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 117369 | Available | 09064096 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 117367 | 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie | Tylko na miejscu | 09064119 |
Bibliografia na stronach 295-300. Indeks.
Niniejszy podręcznik powstał z myślą o kształceniu studentów kierunków medycznych oraz przyrodniczych, na których prowadzone są zajęcia z żywienia człowieka, zarówno w kontekście teoretycznym, jak i praktycznym. Szczególnie polecamy tę książkę studentom dietetyki i oceny żywności, technologii żywności i żywienia człowieka, a także studentom pielęgniarstwa czy kosmetologii.