BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy żywienia człowieka : z zadaniami / Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Wrocław : MedPharm Polska, copyright 2019.Description: 302 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788378461104
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117368 Available 09064102
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117369 Available 09064096
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 117367 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie Tylko na miejscu 09064119
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 295-300. Indeks.

Niniejszy podręcznik powstał z myślą o kształceniu studentów kierunków medycznych oraz przyrodniczych, na których prowadzone są zajęcia z żywienia człowieka, zarówno w kontekście teoretycznym, jak i praktycznym. Szczególnie polecamy tę książkę studentom dietetyki i oceny żywności, technologii żywności i żywienia człowieka, a także studentom pielęgniarstwa czy kosmetologii.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA