BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy dietetyki / pod redakcją Jacka Bujko.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2015.Edition: Wydanie 3Description: 237 stron : ilustracje 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375830385
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117413 Available 09063655
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117366 Available 09064126
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 117365 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie Tylko na miejscu 09064133
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Podręcznik akademicki

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA