BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy żywienia człowieka / Dorota Czerwińska, Edyta Gulińska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Kucharz Małej GastronomiiPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2005.Description: 192 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8302091529
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76581 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02272764
Total holds: 0

Bibliogr. s. 191-192.

Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia człowieka w zawodzie kucharz małej gastronomii.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA