BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2015.Edition: Wyd. 1 (3 dodruk)Description: 464, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788320036039
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA | Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110616 Available 00342728
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110617 Available 00342711
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110618 Available 00342704
Total holds: 0

Bibliogr. s. 448-[451]. Indeks.

Podręcznik akademicki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA