BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016.Description: 766, [1] stron : ilustracje (głównie kolorowe) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788323339663
  • 9788323394105
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna | Promocja zdrowia, dietetyka, odżywianie
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115566 Checked out 11.01.2025 02398365
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115533 Available 02398693
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115532 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02398709
Total holds: 0

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych przy pracach. Indeks.

Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński. Collegium Medicum. Wydzial Lekarski

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA