|
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. by
Edition: Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk).
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności / Samir Dani ; [z języka angielskiego tłumaczył Marcin Wąsiel]. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016
Other title: - Food supply chain management and logistics : from farm to fork,
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
|
|
Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun ; Politechnika Koszalińska. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
|
|
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka. by
- Bandoła, Katarzyna [Autor]
- Chmielewska, Anna (alergolog) [Autor]
- Ciszowski, Krzysztof [Autor]
- Czarnobilska, Ewa [Autor]
- Dulińska-Stanek, Ewa [Autor]
- Helbin, Jadwiga [Autor]
- Hydzik, Piotr [Autor]
- Mazur, Marceli [Autor]
- Myszkowska, Dorota [Autor]
- Pokrzywa, Piotr (nauki techniczne) [Autor]
- Potocki, Artur [Autor]
- Seweryn, Michał [Autor]
- Szkolnicka, Beata [Autor]
- Szot, Wojciech M [Autor]
- Zając, Joanna (nauki medyczne) [Autor]
- Kolarzyk, Emilia [Redakcja]
- Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego [pbl]
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
|
|
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. by
Edition: Wydanie 2. zmienione.
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Publication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Etos polskich przetwórców żywności / pod redakcją Artura Wysockiego i Marcina Zarzeckiego. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
|
|
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Anny Brzozowskiej ; [autorzy Urszula Augustyniak et al.]. by
- Augustyniak, Urszula [Autor]
- Brzozowska, Anna (technolog żywności) [Autor, Redakcja]
- Czerwińska, Dorota [Autor]
- Dąbrowska-Molenda, Monika [Autor]
- Kałuża, Joanna [Autor]
- Kozłowska, Katarzyna (technolog żywności) [Autor]
- Morawiec, Marek [Autor]
- Pietruszka, Barbara [Autor]
- Wierzbicka, Elżbieta (nauki techniczne) [Autor]
- Wydawnictwo SGGW [pbl]
Edition: Wydanie 4. uzupełnione.
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
|
|
Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą / Millena Ruszkowska. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego, 2018
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz / Magdalena Skotnicka. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Uniwersytet Morski, 2018
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 3 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska. by Series: Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Adolescent;
Language: Polish
Publication details: Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut. Ewa Domian [et al.]. by
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.]. by
Edition: Wyd. 2. popr. i uzup.
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
|
|
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa / pod red. Jacka Kijowskiego i Tadeusza Sikory ; aut. Zoltán Erdös [et al.]. by Series: Żywność, Jakość, Technologia
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (11). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Zioła i przyprawy : przygotowanie zmielonej próbki do analizy. by
Edition: Zatwierdzono: 1999.12.30
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999
Other title:
- Przygotowanie zmielonej próbki do analizy
- PN-ISO 2825:1999
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Czosnek : przechowywanie w chłodni. by
Edition: Zatwierdzono: 2004.09.27
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Mikrobiologia żywności i pasz : horyzontalna metoda oznaczania liczby Clostridium perfringens : metoda liczenia kolonii. by
Edition: Zatwierdzono: 2005.10.27
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością : oznaczanie zawartości formaldehydu w wyciągu wodnym. by
Edition: Zatwierdzono: 2000.08.25
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|
|
Maszyny dla przemysłu spożywczego : osuszarki do sałaty : wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny. by
Edition: Zatwierdzono: 2006.05.04
Material type: Text; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
; Audience:
Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006
Other title:
- PN-EN 13621:2006
- Osuszarki do sałaty
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
|