BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologia żywności i żywienia

This list contains 596 titles

Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017
Other title:
  • Food packaging hygiene,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. by
Edition: Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności / Samir Dani ; [z języka angielskiego tłumaczył Marcin Wąsiel]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016
Other title:
  • Food supply chain management and logistics : from farm to fork,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun ; Politechnika Koszalińska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. by
Edition: Wydanie 2. zmienione.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Etos polskich przetwórców żywności / pod redakcją Artura Wysockiego i Marcina Zarzeckiego. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Anny Brzozowskiej ; [autorzy Urszula Augustyniak et al.]. by
Edition: Wydanie 4. uzupełnione.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą / Millena Ruszkowska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz / Magdalena Skotnicka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Uniwersytet Morski, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 3 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska. by Series: Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Adolescent;
Language: Polish
Publication details: Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut. Ewa Domian [et al.]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.]. by
Edition: Wyd. 2. popr. i uzup.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa / pod red. Jacka Kijowskiego i Tadeusza Sikory ; aut. Zoltán Erdös [et al.]. by Series: Żywność, Jakość, Technologia
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (11). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zioła i przyprawy : przygotowanie zmielonej próbki do analizy. by
Edition: Zatwierdzono: 1999.12.30
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999
Other title:
  • Przygotowanie zmielonej próbki do analizy
  • PN-ISO 2825:1999
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Czosnek : przechowywanie w chłodni. by
Edition: Zatwierdzono: 2004.09.27
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004
Other title:
  • PN-ISO 6663:2004
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Mikrobiologia żywności i pasz : horyzontalna metoda oznaczania liczby Clostridium perfringens : metoda liczenia kolonii. by
Edition: Zatwierdzono: 2005.10.27
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005
Other title:
  • PN-EN ISO 7937:2005
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością : oznaczanie zawartości formaldehydu w wyciągu wodnym. by
Edition: Zatwierdzono: 2000.08.25
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000
Other title:
  • PN-EN 1541:2000
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Maszyny dla przemysłu spożywczego : osuszarki do sałaty : wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny. by
Edition: Zatwierdzono: 2006.05.04
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006
Other title:
  • PN-EN 13621:2006
  • Osuszarki do sałaty
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
 <<  <  1  2  3  ...  30    >>
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA