BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz / Magdalena Skotnicka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Gdynia : Uniwersytet Morski, 2018.Description: 173 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374212885
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115597 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02398051
Total holds: 0

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach [145]-166.

Streszczenie w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA