BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / Agnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.Description: 130 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8342444501
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75910 Available 02250038
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75911 Available 02250021
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75912 Available 02250014
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75909 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02250045
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA