Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / Agnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.Description: 130 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8342444501
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75910 | Available | 02250038 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75911 | Available | 02250021 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75912 | Available | 02250014 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 75909 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02250045 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.