BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk)Description: 345, [1] stron, [28] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
ISBN:
  • 9788301194123
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115190 Available 00293631
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115191 Available 00293624
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115189 637/639 Produkty pochodzenia zwierzęcego. Przemysł mięsny. Rybołówstwo. Rybactwo Tylko na miejscu 00293648
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA