Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk)Description: 345, [1] stron, [28] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
- 9788301194123
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115190 | Available | 00293631 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115191 | Available | 00293624 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 115189 | 637/639 Produkty pochodzenia zwierzęcego. Przemysł mięsny. Rybołówstwo. Rybactwo | Tylko na miejscu | 00293648 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.