BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 / pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.] ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.Edition: Wyd. 5Description: 210 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8372740518
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67073 Available 01918625
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67074 Available 01918618
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67075 Available 01918601
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67076 Available 01918595
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67077 Checked out 11.01.2025 01918571
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67078 Available 01918564
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67079 Checked out 29.11.2023 01918557
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67080 Available 01918540
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67081 Checked out 13.06.2024 01918533
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 67082 Available 01918526
Total holds: 0

Na okł. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.

Bibliogr. przy ćw.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA