BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun ; Politechnika Koszalińska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018.Description: 368 stron : ilustracje ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788373654983
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 1.0 (1 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115095 Checked out 07.09.2024 00294584
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115096 Available 00294577
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115097 Available 00294560
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115098 Available 00294553
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115099 Available 00294546
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115100 Available 00294539
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115101 Available 00294522
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115102 Available 00294515
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115103 Available 00294508
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115094 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00294591
Total holds: 0

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach 357-368.

Streszczenie angielskie.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA