Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun ; Politechnika Koszalińska.
Material type: TextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018.Description: 368 stron : ilustracje ; 25 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788373654983
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115095 | Checked out | 07.09.2024 | 00294584 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115096 | Available | 00294577 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115097 | Available | 00294560 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115098 | Available | 00294553 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115099 | Available | 00294546 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115100 | Available | 00294539 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115101 | Available | 00294522 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115102 | Available | 00294515 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115103 | Available | 00294508 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 115094 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00294591 |
Total holds: 0
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach 357-368.
Streszczenie angielskie.