Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Anny Brzozowskiej ; [autorzy Urszula Augustyniak et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010.Edition: Wydanie 4. uzupełnioneDescription: 232 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375832280
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115578 | Available | 02398242 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 115579 | Checked out | 11.01.2025 | 02398235 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 115577 | 615.9 Toksykologia | Tylko na miejscu | 02398259 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Dla studentów nauk o żywieniu.