BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Anny Brzozowskiej ; [autorzy Urszula Augustyniak et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010.Edition: Wydanie 4. uzupełnioneDescription: 232 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375832280
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115578 Available 02398242
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115579 Checked out 11.01.2025 02398235
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115577 615.9 Toksykologia Tylko na miejscu 02398259
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Dla studentów nauk o żywieniu.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA