BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : protokół walidacji metod alternatywnych.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.Edition: Zatwierdzono: 2004.09.27Other title:
  • PN-EN ISO 16140:2004
Subject(s): Other classification:
  • ICS 07.100.30
Online resources: Summary: Ustalono ogólne zasady i protokół techniczny walidacji metod alternatywnych w dziedzinie mikrobiologii żywności, środków żywienia zwierząt, próbek środowiskowych i weterynaryjnych w celu walidacji metod alternatywnych, które mogą być stosowane szczególnie w oficjalnej kontroli, a także międzynarodowej akceptacji wyników uzyskanych za pomocą metody alternatywnej. Ustalono również ogólne zasady certyfikacji metod alternatywnych, opartej na protokole walidacji.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 16140 Tylko na miejscu PNS2970
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 16140:2003

Wprowadza: EN ISO 16140:2003

Zastępuje: PN-EN ISO 16140:2003 (U)

Ustalono ogólne zasady i protokół techniczny walidacji metod alternatywnych w dziedzinie mikrobiologii żywności, środków żywienia zwierząt, próbek środowiskowych i weterynaryjnych w celu walidacji metod alternatywnych, które mogą być stosowane szczególnie w oficjalnej kontroli, a także międzynarodowej akceptacji wyników uzyskanych za pomocą metody alternatywnej. Ustalono również ogólne zasady certyfikacji metod alternatywnych, opartej na protokole walidacji.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA