BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą / Millena Ruszkowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Gdynia : Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego, 2018.Description: 236 stron : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374212892
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115598 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02398044
Total holds: 0

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm na stronach [203]-225.

Streszczenie w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA