BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Etos polskich przetwórców żywności / pod redakcją Artura Wysockiego i Marcina Zarzeckiego.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016.Description: 256 stron : wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788380902268
  • 9788380902275
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115518 Available 02398846
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115519 Checked out 11.01.2025 02398839
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115517 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02398853
Total holds: 0

Bibliografia, netografia na stronach [235]-246.

Publikacja dofinansowana ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA