BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności / pod red. Janusza Czapskiego, Włodzimierza Grajka i Edwarda Pospiecha.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 1999.Description: 364 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371601980
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52309 Available 01488456
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52299 Available 01488555
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52301 Available 01488531
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52302 Available 01488524
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52303 Available 01488517
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52304 Available 01488500
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52305 Available 01488494
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52306 Available 01488487
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52307 Available 01488470
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52308 Available 01488463
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52310 Available 01488449
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52311 Available 01488432
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 52312 Available 01488425
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 52298 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 01488562
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA