Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności / pod red. Janusza Czapskiego, Włodzimierza Grajka i Edwarda Pospiecha.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 1999.Description: 364 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371601980
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52309 | Available | 01488456 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52299 | Available | 01488555 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52301 | Available | 01488531 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52302 | Available | 01488524 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52303 | Available | 01488517 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52304 | Available | 01488500 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52305 | Available | 01488494 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52306 | Available | 01488487 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52307 | Available | 01488470 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52308 | Available | 01488463 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52310 | Available | 01488449 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52311 | Available | 01488432 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 52312 | Available | 01488425 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 52298 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 01488562 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.