Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności / pod red. Janusza Czapskiego, Włodzimierza Grajka i Edwarda Pospiecha.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371601980
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52309 | Dostępny | 01488456 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52299 | Dostępny | 01488555 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52300 | Niedostępna | 01488548 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52301 | Dostępny | 01488531 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52302 | Dostępny | 01488524 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52303 | Dostępny | 01488517 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52304 | Dostępny | 01488500 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52305 | Dostępny | 01488494 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52306 | Dostępny | 01488487 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52307 | Dostępny | 01488470 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52308 | Dostępny | 01488463 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52310 | Dostępny | 01488449 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52311 | Dostępny | 01488432 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 52312 | Dostępny | 01488425 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 52298 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 01488562 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy pracach.