BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologia żywności i żywienia

This list contains 596 titles

Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności / Samir Dani ; [z języka angielskiego tłumaczył Marcin Wąsiel]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016
Other title:
  • Food supply chain management and logistics : from farm to fork,
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (2).
Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun ; Politechnika Koszalińska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017
Other title:
  • Food packaging hygiene,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. by
Edition: Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk).
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. by
Edition: Wydanie 2. zmienione.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (4). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Etos polskich przetwórców żywności / pod redakcją Artura Wysockiego i Marcina Zarzeckiego. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Anny Brzozowskiej ; [autorzy Urszula Augustyniak et al.]. by
Edition: Wydanie 4. uzupełnione.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą / Millena Ruszkowska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz / Magdalena Skotnicka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Uniwersytet Morski, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.]. by Series: Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Edition: Wyd. 8 uaktual.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (9). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (5).
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Toruń : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2015
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (2).
Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski. by Series: Żywność, Jakość, Technologia
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Language: Polish Original language: English
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005
Other title:
  • Food quality management : a techno-managerial approach,
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (6). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologii Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2009
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (13). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (2).
Mikrobiologia żywności i pasz : horyzontalna metoda oznaczania liczby drobnoustrojów : metoda pyłkowa w temperaturze 30°C. by
Edition: Zatwierdzono: 2003.12.03Zatwierdzono: 2005.09.15 (dot. poprawki Ap1)
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005
Other title:
  • Metoda pyłkowa w temperaturze 30 stopni C
  • PN-EN ISO 4833:2004
  • PN-EN ISO 4833:2004/Ap1:2005
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Maszyny dla przemysłu spożywczego : ręczne miksery i ubijarki : wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny. by
Edition: Zatwierdzono: 2004.07.09
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004
Other title:
  • PN-EN 12853:2004
  • Ręczne miksery i ubijarki
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Opakowania : wymagania dotyczące pomiaru i sprawdzania zawartości czterech metali ciężkich i innych substancji niebezpiecznych w opakowaniach i ich uwalniania do środowiska. Cz. 2, Wymagania dotyczące pomiaru i sprawdzania zawartości substancji niebezpiecznych w opakowaniach i ich uwalniania do środowiska. by
Edition: Zatwierdzono: 2005.10.13
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005
Other title:
  • PKN-CEN/CR 13695-2:2005
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością : oznaczanie substancji rozpuszczalnej w wodzie. by
Edition: Zatwierdzono: 1998.09.07
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1998
Other title:
  • PN-EN 920:1998
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Dietetyczne środki spożywcze : sucharki dietetyczne wzbogacone w żelazo. by
Edition: Zatwierdzono: 1998.01.02
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1998
Other title:
  • PN-A-74126:1998
  • Sucharki dietetyczne wzbogacone w żelazo
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
 <<  <  1  2  3  ...  30    >>
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA