Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
Material type: TextPublication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologii Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2009.Description: 375 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788392464693
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 98955 | Available | 02535548 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 98956 | Available | 02535531 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 98957 | Available | 02535524 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 98958 | Available | 02535517 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 98959 | Checked out | 11.01.2025 | 02535500 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 98960 | Available | 02535494 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96293 | Available | 02504407 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96294 | Available | 02504391 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96295 | Available | 02504384 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96296 | Available | 02504377 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96297 | Available | 02504360 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96298 | Available | 02504353 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96299 | Available | 02504346 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96301 | Available | 02504322 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 96302 | Checked out | 01.03.2022 | 02504315 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 96292 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02504414 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.