BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Series: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005.Description: 411, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 8320429668
Other title:
  • Tyt. oryg.: Food quality management : a techno-managerial approach, 2002
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Zarządzanie | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 91382 Available 02488295
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 83755 Available 02361734
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76443 Available 02274232
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76444 Available 02274225
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76445 Available 02273709
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76446 Available 02273693
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76442 005.6 Zarządzanie jakością Tylko na miejscu 02274249
Total holds: 0

Bibliogr. s. 393-405. Indeks.

Podręcznik akademicki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA