Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.
Material type: TextLanguage: Polish Original language: English Series: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005.Description: 411, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
- 8320429668
- Tyt. oryg.: Food quality management : a techno-managerial approach, 2002
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 91382 | Available | 02488295 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 83755 | Available | 02361734 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76443 | Available | 02274232 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76444 | Available | 02274225 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76445 | Available | 02273709 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76446 | Available | 02273693 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 76442 | 005.6 Zarządzanie jakością | Tylko na miejscu | 02274249 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 393-405. Indeks.
Podręcznik akademicki.