BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : horyzontalna metoda oznaczania liczby drobnoustrojów : metoda pyłkowa w temperaturze 30°C.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.Edition: Zatwierdzono: 2003.12.03; Zatwierdzono: 2005.09.15 (dot. poprawki Ap1)Other title:
  • Metoda pyłkowa w temperaturze 30 stopni C
  • PN-EN ISO 4833:2004
  • PN-EN ISO 4833:2004/Ap1:2005
Subject(s): Other classification:
  • ICS 07.100.30
Online resources: Summary: Przedstawiono horyzontalną metodę oznaczania liczby drobnoustrojów, poprzez liczenie kolonii wyrosłych na stałych pożywkach po inkubacji w warunkach tlenowych w temperaturze 30 stopni C. Norma może być stosowana do badania produktów przeznaczonych do spożycia przez ludzi i zwierzęta, a ograniczenia stosowania przedstawiono we wprowadzeniu.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 4833 Tylko na miejscu PNS1189
Total holds: 0

Wprowadza: EN ISO 4833:2003

Zastępuje: PN-EN ISO 4833:2003 (U)

Przedstawiono horyzontalną metodę oznaczania liczby drobnoustrojów, poprzez liczenie kolonii wyrosłych na stałych pożywkach po inkubacji w warunkach tlenowych w temperaturze 30 stopni C. Norma może być stosowana do badania produktów przeznaczonych do spożycia przez ludzi i zwierzęta, a ograniczenia stosowania przedstawiono we wprowadzeniu.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA