BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analityka / bioanalityka chemiczna

This list contains 424 titles

A laboratory manual for chemistry and environmental chemistry / Joanna Guziałowska-Tic, Wilhelm Jan Tic, Marta Bożym ; [recenzent: dr hab. inż. Katarzyna Materna]. by Series: Skrypt - Politechnika Opolska ; nr 309
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Opole : Oficyna Wydawnicza Politechniki Opolskiej, 2020
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Acta of Bioengineering and Biomechanics / Wrocław University of Technology, Polish Society of Biomechanics, Applied Mechanics Committee of Polish Academy of Sciences, Rehabilitation Committee of Polish Academy of Sciences ; [ed. in chief Romuald Będziński]. by
Material type: Continuing resource Continuing resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical
Publication details: Wrocław : Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej, 1999-2012
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Not for loan (15).
Acykliczne ketony C7-C13 i wybrane ich pochodne : synteza i aktywność biologiczna / Julia Gibka. by Series: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 1094 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Rozprawy Naukowe ; z. 408
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2011
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Analiza jakościowa : pracownia chemiczna / Szczęsny Rosołowski. by
Edition: Wyd. 8.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1997
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (3). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Analiza mydeł : oznaczanie całkowitej zawartości wolnych alkaliów. by
Edition: Zatwierdzono: 2000.08.11
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny
Other title:
  • Oznaczanie całkowitej zawartości wolnych alkaliów
  • PN-ISO 684:2000
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Analiza sensoryczna : metodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów. by
Edition: Zatwierdzono: 1997.04.08
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997
Other title:
  • Wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów
  • PN-ISO 5496:1997
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Analiza śladowa składników toksycznych żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Joanny Masłowskiej ; [autor Joanna Masłowska i inni]. by Series: Skrypty dla Szkół Wyższych - Politechnika Łódzka
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 1994
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1).
Analiza statystyczna w laboratorium / Wojciech Hyk, Zbigniew Stojek. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna / Bohdan Drzazga. by
Edition: Wyd. 5.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (20). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (2).
Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita. by Series: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 497
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (2). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Analiza żywności : skrypt [do ćwiczeń]. Cz. 1 / pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Alicja Fedejko et al.] ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Warszawa ; Poznań : Fundacja "Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego]", 1998
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Not available: Checked out (1).
Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 / pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.] ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa. by
Edition: Wyd. 5.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (7). Not available: Checked out (3).
Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 / pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.]. by
Edition: Wyd. 6.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish
Publication details: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2005
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej ; aut. rozdz. Małgorzata Nogala-Kałucka [et al.]. by
Edition: Wyd. 2. popr.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2013
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (8). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Aplikacyjne i teoretyczne problemy w przemyśle rolno-spożywczym : innowacja - synergia nauki, przemysłu, zdrowia i życia / redaktorzy naukowi Katarzyna Szwedziak, Marek Tukiendorf, Łukasz Biłos, Tomasz Jakubowski. by Series: Studia i Monografie - Politechnika Opolska ; z. 478
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish, English, Czech Summary language: English
Publication details: Opole : Oficyna Wydawnicza Politechniki Opolskiej, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Aplikacyjne i teoretyczne problemy w przemyśle rolno-spożywczym : zrównoważony rozwój i ochrona środowiska / redaktorzy naukowi Marek Tukiendorf, Katarzyna Szwedziak. by Series: Studia i Monografie - Politechnika Opolska ; z. 488
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Opole : Oficyna Wydawnicza Politechniki Opolskiej, 2018
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Audyt wewnętrzny systemów GMP, GHP, HACCP : poradnik praktyczny / pod redakcją Marka R. Zadernowskiego. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Publication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004
Other title:
  • Audyt wewnętrzny GMP, GHP, HACCP.
Online access:
Availability: Items available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej (1). Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / Maria Śmiechowska. by
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized;
Language: Polish Summary language: English
Publication details: Gdynia : Akademia Morska, 2013
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1).
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.]. by
Edition: Wyd. 2. popr. i uzup.
Material type: Text Text; Format: print ; Literary form: Not fiction
Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012
Online access:
Availability: Items available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej: Tylko na miejscu (1). Not available: Checked out (1).
 <<  <  1  2  3  ...  22    >>
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA