Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Material type: TextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.Edition: Wyd. 2. popr. i uzupDescription: 273 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
- 9788372525819
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 101056 | Checked out | 07.09.2024 | 02568713 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 101055 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02568720 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów towaroznawstwa.