BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.Edition: Wyd. 2. popr. i uzupDescription: 273 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 9788372525819
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 101056 Checked out 07.09.2024 02568713
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 101055 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02568720
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów towaroznawstwa.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA