Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 / pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.].
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2005.Edition: Wyd. 6Description: 210 s. : il., rys. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8372740631
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 83134 | Checked out | 23.07.2024 | 02367958 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 83135 | Available | 02367941 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 83133 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02367965 |
Total holds: 0
Na okł. i grzb. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
Bibliogr. przy ćw.