BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 497 Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.Description: 171 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyźsze
ISBN:
  • 8389189631
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108361 Available 02649450
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108362 Available 02649443
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 108360 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02649467
Total holds: 0

Bibliogr. s. 152-[155].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA