Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita.
Material type: TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 497 Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.Description: 171 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyźsze
- 8389189631
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108361 | Available | 02649450 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108362 | Available | 02649443 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 108360 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02649467 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 152-[155].