BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna / Bohdan Drzazga.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999.Edition: Wyd. 5Description: 418, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8302066656
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108500 Available 02648064
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108501 Available 02648057
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108502 Checked out 28.07.2024 02648040
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108503 Available 02648033
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108504 Available 02648026
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108505 Available 02648019
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108506 Checked out 05.05.2024 02648002
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108507 Available 02647999
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108508 Available 02647982
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108509 Available 02647975
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 60653 Available 01611335
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 60654 Available 01611328
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 60655 Available 01611311
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 60656 Available 01611304
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 60657 Available 01611298
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 60658 Available 01611281
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 60661 Available 01611250
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49588 Available 01437096
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49589 Available 01437089
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49590 Available 01437072
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49591 Available 01437065
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49592 Available 01437058
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 60660 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 01611267
Total holds: 0

Bibliogr. s. 410. - Indeks.

Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA