MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna /

by Drzazga, Bohdan; Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne[pbl.].
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999Edition: Wyd. 5.Description: 418, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.ISBN: 8302066656.Subject(s): Chemia analityczna -- stosowanie | Żywność -- badanie | Podręczniki dla szkół zawodowychOnline Resources: Katalog online BPK List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Collection Call number Copy Status Date due
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108500 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108501 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108502 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108503 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108504 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108505 Checked out 19/10/2018
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108506 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108507 Checked out 21/07/2018
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108508 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
WM 108509 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60653 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60654 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60655 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60656 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60657 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60658 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60659 Checked out 01/08/2014
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60661 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
60662 Checked out 02/10/2018
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
49588 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
49589 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
49590 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
49591 Available
Książka Książka
Wypożyczalnia BGHelp
49592 Available
Książka Książka
Czytelnia BGHelp
60660 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu

Bibliogr. s. 410. - Indeks.

Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik