MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Analiza sensoryczna : metodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów.

by NKP nr 235 ds. Analizy Żywności.
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Edition: Zatwierdzono: 1997.04.08.Other Title: Wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów; PN-ISO 5496:1997.Subject(s): produkty spożywcze | wyroby kosmetyczne | związki aromatyczne | analiza sensoryczna | zapachOnline Resources: Katalog online BPK Summary: Opisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych. List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
PN-ISO 5496 Tylko na miejscu

Wprowadza: ISO 5496:1992 (E)

Zastępuje: PN-65/A-04021

Opisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych.

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik

Cite this

APA

Analiza sensoryczna (). Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

Chicago

Analiza sensoryczna. . Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

Harvard

Analiza sensoryczna. . Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

MLA

Analiza sensoryczna. Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny. .

Warning: These citations may not always be 100% accurate.