BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza śladowa składników toksycznych żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Joanny Masłowskiej ; [autor Joanna Masłowska i inni].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Skrypty dla Szkół Wyższych - Politechnika ŁódzkaPublication details: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 1994.Description: 303 strony : ilustracje ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG P 50530 Available 01066081
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 301-303.

Skrypt jest przeznaczony dla studentów wydziału Chemii Spożywczej Politechniki Łódzkiej oraz innych Wydziałów Chemicznych Politechnik i Uniwersytetów.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA