BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : metodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Edition: Zatwierdzono: 1997.04.08Other title:
  • Wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów
  • PN-ISO 5496:1997
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.240
  • ICS 03.100.30
Online resources: Summary: Opisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-ISO 5496 Tylko na miejscu PNS1825
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 5496:1992 (E)

Zastępuje: PN-65/A-04021

Opisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA