BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 / pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2005.Edition: Wyd. 6Description: 210 s. : il., rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8372740631
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 83134 Checked out 23.07.2024 02367958
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 83135 Available 02367941
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 83133 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02367965
Total holds: 0

Na okł. i grzb. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.

Bibliogr. przy ćw.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA