Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej ; aut. rozdz. Małgorzata Nogala-Kałucka [et al.].
Material type: TextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2013.Edition: Wyd. 2. poprDescription: 128 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788371606908
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108381 | Available | 02649252 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108382 | Available | 02649245 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108383 | Available | 02649238 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108384 | Available | 02649221 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108385 | Available | 02649214 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108386 | Available | 02649207 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108387 | Available | 02649191 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108388 | Available | 02649184 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108389 | Checked out | 07.03.2025 | 02649177 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 108380 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02649269 |
Total holds: 0
Na okł. błędnie przypisany ISBN.
Bibliogr. przy rozdz.