Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788301193621
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 114699 | Dostępny | 00298544 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 114697 | 60 Biotechnologia | Tylko na miejscu | 00298568 | |||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 | 114698 | 60 Biotechnologia | Wypożyczono Tylko na miejscu | 09.09.2025 | 00298551 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.