Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Wydanie: Wydanie 2. zmienione, (dodruk).Opis: 498 stron : ilustracje ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788301193621
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA | Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114699 Dostępny 00298544
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114697 60 Biotechnologia Tylko na miejscu 00298568
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 114698 60 Biotechnologia Wypożyczono Tylko na miejscu 09.09.2025 00298551
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA