Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wydanie 2. zmienione, (dodruk)Description: 498 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788301193621
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 114699 | Available | 00298544 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 114697 | 60 Biotechnologia | Tylko na miejscu | 00298568 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 | 114698 | 60 Biotechnologia | Checked out Tylko na miejscu | 14.09.2024 | 00298551 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.