Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.].
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Wydanie: Wydanie 2. zmienione, (dodruk).Opis: 498 stron : ilustracje ; 24 cm.Typ zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788301193621
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 114697 | 60 Biotechnologia | Tylko na miejscu | 00298568 | |||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 | 114698 | 60 Biotechnologia | Wypożyczono Tylko na miejscu | 10.10.2026 | 00298551 | ||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 114699 | Dostępny | 00298544 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
