Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.].
- Wydanie 2. zmienione, (dodruk).
- Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.
- 498 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
9788301193621
PB 2013/34344
Technologia żywności
Biotechnologia
Podręczniki akademickie
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67 663 606:664 577 (075.8)
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
9788301193621
PB 2013/34344
Technologia żywności
Biotechnologia
Podręczniki akademickie
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67 663 606:664 577 (075.8)