BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wydanie 2. zmienione, (dodruk)Description: 498 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788301193621
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114699 Checked out 28.07.2024 00298544
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114697 60 Biotechnologia Tylko na miejscu 00298568
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 114698 60 Biotechnologia Checked out Tylko na miejscu 14.09.2024 00298551
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA